Politika privatnosti

Na Enter Trade-u, kojem se može pristupiti sa entertrade.ba, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o pravilima o privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i bilježi Enter Trade i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili tražite više informacija o našim Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Ova Pravila o privatnosti primjenjuju se samo na naše mrežne aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice s obzirom na podatke koje su podijelili i / ili prikupili u Enter Tradeu. Ovo se pravilo ne odnosi na bilo koje informacije prikupljene izvan mreže ili putem kanala koji nisu ove web stranice. Naša Politika privatnosti stvorena je uz pomoć Generatora politike privatnosti.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice ovime pristajete na naša Pravila o privatnosti i pristajete na njihove uvjete.

Podaci koje prikupljamo

Osobni podaci koje ćete zatražiti i razlozi zbog kojih ćete ih tražiti bit će vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da navedete svoje osobne podatke.

Ako nas kontaktirate izravno, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, poput vašeg imena, adrese e-pošte, telefonskog broja, sadržaja poruke i / ili privitaka koje nam možete poslati i bilo koje druge informacije koje odaberete pružiti.

Kada se registrirate za račun, možemo zatražiti vaše podatke za kontakt, uključujući stavke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo na razne načine, uključujući:

Osigurati, upravljati i održavati našu web stranicu
Poboljšajte, prilagodite i proširite našu web stranicu
Razumjeti i analizirati kako koristite našu web stranicu
Razvijte nove proizvode, usluge, značajke i funkcionalnost
Komunicirajte s vama, bilo izravno ili putem jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, kako biste vam pružili ažuriranja i druge informacije u vezi s web stranicom te u marketinške i promotivne svrhe
Šaljite vam e-mailove
Pronađite i spriječite prijevaru

Datoteke dnevnika

Enter Trade slijedi standardni postupak korištenja datoteka dnevnika. Te datoteke bilježe posjetitelje kada posjete web stranice. Sve hosting tvrtke rade ovo i dio analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vrijeme, stranice s uputama / izlazima i moguće broj klikova. Nisu povezane s bilo kojim informacijama koje mogu osobno identificirati. Svrha informacija je za analizu trendova, administriranje web stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i web svjetionici

Kao i bilo koje drugo web mjesto, unesite trade koristi “kolačiće”. Ovi se kolačići koriste za pohranu podataka, uključujući postavke posjetitelja i stranice na web mjestu kojima je posjetitelj pristupio ili ih posjetio. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i / ili drugih podataka.

Za općenitije informacije o kolačićima pročitajte “Što su kolačići”.

Pravila o privatnosti partnera za oglašavanje

Na ovom popisu možete potražiti Pravila o privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera tvrtke enter trade.

Neovisni poslužitelji oglasa ili oglasne mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili web-svjetionika koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama koje se pojavljuju u trgovini, a koje se šalju izravno korisničkom pregledniku. Oni će automatski primiti vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web mjestima koja posjećujete.

Imajte na umu da enter trade nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste treći oglašivači.

Pravila o privatnosti trećih strana

Politika privatnosti enter trade ne odnosi se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da detaljnije informacije potražite u odgovarajućim Pravilima o privatnosti ovih nezavisnih poslužitelja za oglase. To može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

Možete onemogućiti kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste znali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web mjestima preglednika.

CCPA prava na privatnost (ne prodajte moje osobne podatke)
Prema CCPA-i, između ostalih prava, potrošači u Kaliforniji imaju pravo na:

Zatražite da poduzeće koje prikuplja osobne podatke potrošača otkrije kategorije i određene dijelove osobnih podataka koje je poduzeće prikupilo o potrošačima.

Zatražite da poduzeće izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je poduzeće prikupilo.

Zatražite da tvrtka koja prodaje osobne podatke potrošača ne prodaje osobne podatke potrošača.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

GDPR zaštita podataka

Korpa
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još niste odabrali.