5-minutni kuhar od crvenog bakra – neljepljiva omleta tava

43,00 KM

Red Copper 5 minutni kuhar je naprava koja u nekoliko minuta obećava domaće obroke. „Samo napunite, zatvorite i kuhajte!“. Omlete, pizze, pa čak i kolači samo su neke od ideja brzih recepata.

Red Copper 5 minutni kuhar je tava koja u nekoliko minuta pripremi domaće obroke. „Samo napunite, zatvorite i kuhajte!“. Omlete, pizze, pa čak i kolači samo su neke od ideja brzih recepata.

Brzo kuhanje: napravite ukusne obroke, grickalice i deserte u nekoliko minuta. Kuhar od 5 minuta kuha vašu hranu na vrhu i na dnu istovremeno.

Neljepljiv – Non-stick: Lako čista keramička površina bez lijepljenja. Jednostavno obrišite keramičke ploče natopljene bakrom sapunom i gledajte kako prljavština odlazi sa površine koja se ne lijepi.

Jednostavno za upotrebu: indikatorske lampice se prikazuju kada se sprema za kuhanje. Samo napunite komoru sastojcima omleta, pizze, kolača ili drugog recepta i zatvorite poklopac – ostavite svom petominutnom kuharu da obavi ostatak posla.

Lagana i kompaktna: Omleta tava od crvenog bakra zauzima malo prostora u vašoj kuhinji, savršena je za pojedinačno kuhanje ili brze porodične obroke.

Dimenzije: 367 x 105 x 145 mm (H x W x D)

Gratis knjiga recepata: pripremajte ukusne grickalice, jela i deserte. Skuhajte sve vrste ukusne hrane u nekoliko minuta – od omleta do burgera, palačinki, pica, pa čak i kolača.

Brza dostava

Isporuka u toku 24/48 sati

Moguća zamjena

Neispravnost ili oštećenje

Podrška korisnicima

U bilo koje vrijeme 24/7

Korpa
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još niste odabrali.