Čarape za proširene vene

35,00 KM

ULTRA MEKANE I UDOBNE ČARAPE ZA PROŠIRENE VENE – Pažljivo izrađene sa kvalitetnim dvostrukim šavovima kako bi pružile toplinu i udobnost vašim nogama. Čarape su lagane i prozračne, i kao takve neće prekinuti cirkulaciju ili skliznuti sa noge.

Jednostavno i lagano se oblače. Čarape su dizajnirane i proizvedene da riješe vaše probleme sa proširenim venama te da vam pomognu prilikom kretanja. Ponovo iskusite čari duge šetnje i uživanju u svakom napravljenom koraku.

Korištenjem ovih čarapa osjetićete olakšanje već nakon pola sata.

Izdržljive kompresijske čarape profesionalnog kvaliteta (20-30 MMHG) pružaju savršenu jačinu kompresije, tačno tamo gdje vam treba.

Jednostavna za nanošenje i idealna za svakodnevnu upotrebu, kompresijska čarapa korisna je za muškarce i žene kojima je potrebna dugotrajna i udobna vaskularna potpora za ublažavanje bolova, smanjenje umora, otoka, edema, dijabetičara i sprječavanje nastanka krvnih ugrušaka nakon operacije

100% SAVRŠENO GARANCIJA – Vaše zdravlje i udobnost naša su strast.

Zašto se zadovoljiti nečim što je manje od najboljeg?

Stojimo iza kvalitete naših proizvoda s izvrsnom korisničkom uslugom i uvjereni smo da će vam se svidjeti naše kompresijske čarape.

Čarape za proširene vene karakteristike:

Unisex: za muškarce i žene

Materijal: Najlon

Sezona: za sva godišnja doba

Razina kompresije: 20-30 MMHG

Brza dostava

Isporuka u toku 24/48 sati

Moguća zamjena

Neispravnost ili oštećenje

Podrška korisnicima

U bilo koje vrijeme 24/7

Korpa
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još niste odabrali.