LED solarna baklja set

19,90 KM29,90 KM

  • Očaravajuća Estetika: Naša LED Solarna Baklja donosi čaroliju svjetla u vašu okolinu. Inspirirana tradicionalnim dizajnom baklji, ova moderna verzija kombinuje estetiku s funkcionalnošću, stvarajući jedinstveni ambijent koji će oduševiti vaše goste.
  • Održiva Alternativa: Sa solarnim punjenjem, naša LED Solarna Baklja ne zahtijeva električnu energiju i smanjuje vaš ekološki otisak. Svjetlo se automatski uključuje noću i isključuje se tokom dana, omogućavajući vam da uživate u svijetlu bez brige o potrošnji energije.
  • Jednostavna Upotreba: Bez potrebe za kablovima ili dodatnim instalacijama, naša solarna baklja je izuzetno jednostavna za postavljanje. Samostalno se montira i odmah počinje osvjetljavati vaš prostor sa svojim nježnim i toplim svjetlom.
  • Višestrano Korištenje: LED Solarna Baklja je savršena za uređenje vaše terase, vrta, dvorišta ili bilo kojeg vanjskog prostora. Također, možete je koristiti kao dekorativni element za posebne prigode ili opuštajuće večeri na otvorenom.

Enter Trade je online shop čiji je glavni zadatak zadovoljstvo mušterije našim uslugama i proizvodima. Želimo vam olakšati online trgovinu i uvjeriti vas u prednosti koje ona nudi. U ponudi imamo širok izbor raznih proizvoda za razne namjene i situacije. Dostavu vršimo za cijelu Bosnu i Hercegovinu, i dostava iznosi 7 KM.

Brza dostava

Isporuka u toku 24/48 sati

Moguća zamjena

Neispravnost ili oštećenje

Podrška korisnicima

U bilo koje vrijeme 24/7

Korpa
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još niste odabrali.