Mosquito ubica insekata

35,00 KM

  • Kućne muhe i komarce privlači jedinstvena boja UV svjetla i tako lete prema cijevima.
  • Ovaj je uređaj lagan i lako ga možete objesiti na željeno mjesto.
  • U njemu su fiksirane dvije cijevi od 15 W, a svaka ima Ultra Violet svjetlo koje svijetli žarko ljubičastom bojom.
  • Uklonjiva periva ladica za sakupljanje mrtvih insekata

Enter Trade je online shop čiji je glavni zadatak zadovoljstvo mušterije našim uslugama i proizvodima. Želimo vam olakšati online trgovinu i uvjeriti vas u prednosti koje ona nudi. U ponudi imamo širok izbor raznih proizvoda za razne namjene i situacije. Dostavu vršimo za cijelu Bosnu i Hercegovinu, i dostava iznosi 7 KM.

Ovo efikasno električno sredstvo protiv komaraca ima mrežu s dvostrukom mrežicom koja povećava performanse pucanja.

Dvostruke UV lampe od 20 W privlače komarce, muhe, moljce i druge leteće insekte sa posebnom talasnom dužinom (365 nm) i  ubijaju ih snažnom visokonaponskom mrežom od 2800 V.

SIGURNO ZA LJUDE I LJUBIMCE – ubica insekata fizički uklanja štetne insekte bez ugrožavanja životne sredine i zdravlja ljudi, bez pesticida ili potencijalno štetnih sprejeva. Stvarno sigurno za ljude, posebno za bebe i trudnice. Humanizirani dizajn za jaku vanjsku zaštitnu metalnu mrežu sprečava potencijalne ozljede kućnih ljubimaca i djece od šoka.

JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE  – Samo uključite ovaj uređaj za zaštitu od insekata u standardnu ​​električnu utičnicu i uključite, uređaj će početi privlačiti insekte svojim UV svjetlom. Mrtve insekte možete lako očistiti zahvaljujući integriranom uklonjivom ležištu za hvatanje insekata. Sa izuzetno tihim radnim dizajnom, glasnim od 20 dB, neće remetiti vaš odmor i spavanje, ugodno za noćno korištenje.

POSTAVLJANJE 2 NAČINA I ŠIROKA KORIŠTENJE – Uz dodatni lanac, ovog svestranog ubojicu buba možete objesiti bilo gdje ili ga jednostavno držati uspravno na stolu. Efektivni raspon ima oko 60 kvadratnih metara, pogodno za unutrašnju i vanjsku upotrebu, idealno za spavaću sobu, dnevnu sobu, dječju sobu, dvorište, palubu, ured, kuhinju, hotel, restoran itd.

LAKO ČUVATI – U uklonjivu plastičnu ladicu na dnu jedinice sakupljaju se mrtvi insekti, samo je rastavite da očistite tijela štetočina i lako je vratite natrag.

Brza dostava

Isporuka u toku 24/48 sati

Moguća zamjena

Neispravnost ili oštećenje

Podrška korisnicima

U bilo koje vrijeme 24/7

Korpa
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još niste odabrali.