Multifunkcionalna kliješta 5 u 1

25,00 KM

?Višenamjenska kliješta za automatsko skidanje 5 u 1, omogućuju skidanje, rezanje kabela, prešanje fastons konektora, rezanje žice i podešavanje duljine skidanja zahvaljujući sustavu za samopodešavanje.
?Idealno za električare, instalatere, profesionalce i neprofesionalce koji rade s električnim ožičenjima i zahtijevaju višenamjenski alat.
Ima podesivi središnji okretni kotač koji vam omogućuje konfiguriranje razine sile skidanja, idealno za kabele koji imaju deblji ili otporniji premaz.
?Zahvaljujući mogućnosti podešavanja, ljuštenje se vrši brzo i jednostavno bez oštećenja jezgre.
?Njegov je rad jednostavan, potrebno je samo postaviti kabel u samopodešavajući utor, podesiti duljinu skidanja bočnim regulatorom i pritisnuti, dobit ćete savršeno ogoljen kabel bez oštećenja.
Akcija!

Enter Trade je online shop čiji je glavni zadatak zadovoljstvo mušterije našim uslugama i proizvodima. Želimo vam olakšati online trgovinu i uvjeriti vas u prednosti koje ona nudi. U ponudi imamo širok izbor raznih proizvoda za razne namjene i situacije. Dostavu vršimo za cijelu Bosnu i Hercegovinu, i dostava iznosi 7 KM.

Brza dostava

Isporuka u toku 24/48 sati

Moguća zamjena

Neispravnost ili oštećenje

Podrška korisnicima

U bilo koje vrijeme 24/7

Korpa
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još niste odabrali.