Pametni sat M4 1+1 GRATIS

35,00 KM

Pratite svoje aktivnosti tokom dana i kvalitetu vašeg sna noću. Uz pametni sat M4, bit će prilično lahko. Pored toga, možete provjeravati obavjesti sa svog mobitela.

Osobni trener i poslovna sekretarica u jednom uređaju. Pomoću pametnog sata M4 pratit ćete sat, mjeriti krvni tlak, broj otkucaja srca, broj koraka, poruke na svom mobitelu. Upozoravat će vas na neaktivnost i upozoriti vas o predstojećem sastanku. Također ćete moći da ga koristite kao daljinski upravljač za fotoaparat svog mobitela. Kroz meni sata HD kvaliteta kretat ćete se intuitivno. Ikone koje označavaju svaku značajku bit će također od pomoći.

Sa ekranom osjetljivim na dodir povezani sa svijetom
Dodirnite multifunkcijsku tipku ispod zaslona i vidjet ćete otkucaje srca, nove obavjesti ili pojačati zvuk i preskočiti pjesmu, koju slušate preko bežičnih slušalica. Zaslon sa dijagonalom od 2,4 cm i tipične ikone u HD rezoluciji pružaju preglednost informacija.

Pratite obavjesti ili napravite selfi
Povezivanje sa vašim mobitelom omogućuje vam, da uvijek možete pratiti nove poruke, dolazne pozive i obavjesti o nadolazećim događajima. Možete ga koristiti i kao daljinski okidač kamere na mobitelu.

Jednostavno praćenje sportskih aktivnosti
Da li se vaša svakodnevnica sastoji od sportskih aktivnosti?
Pametni sat M4 će bilježiti vaše aktivnosti – broj koraka, broj otkucaja srca, potrošnja kalorija i još mnogo toga. Moći ćete ih pratiti na vašoj narukvici tokom treninga ili u aplikaciji Smart Bracelet Fitro.

Zaboravite da ga imate na ruci
Zbog male težine sata, materijala prijatnog na dodir i uskog kaiša sata (2 cm), zaboravit ćete da imate sat na zglobu. Kaiš sata također možete da kupite u drugim bojama i prilagodite ga svim svakodnevnim i posebnim prilikama.

Funkcije:

Upravljanja muzikom tokom slušanja,
Primanje obavijesti sa vašeg mobitela i upozorenja o događajima u kalendaru,
Budilica koji vas budi blagom vibracijom,
Informacije o pozivu, mogućnost odbijanja poziva,
Okidačka funkcija za snimanje
Funkcije osobnog trenera: mjeri vaš puls, broji korake i kalorije, upozorenje o duljoj neaktivnosti, praćenje razine kisika u krvi,
TFT zaslon na dodir (HD rezolucija), dijagonala: 2,14 cm / 0,95 inča,
Osvjetljenje zaslona pomeranjem ručnog zgloba,
Pogodno za Android mobitele 4.4 / iOS 8.5 ili novije,
Mjerenje krvnog pritiska
Mjerenje otkucaja srca
Bluetooth 4.0,
Težina: 100 g.
NAPOMENA: Stvarna boja predmeta može se razlikovati od slika prikazanih na web lokaciji zbog mnogih čimbenika, poput svjetline vašeg monitora i jačine sunčane svjetlosti.

Brza dostava

Isporuka u toku 24/48 sati

Moguća zamjena

Neispravnost ili oštećenje

Podrška korisnicima

U bilo koje vrijeme 24/7

Korpa
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još niste odabrali.