Pomoćnik za slaganje odjeće i magična četka za čišćenje odjeće

29,00 KM

Specijalna ponuda – set – pomoćnik za slaganje odjeće i magična četka za čišćenje odjeće.

FLIP FOLD
Uz jednostavan trik, slaganje vaše odjeće neće više biti neugodan posao. Složena odjeća će vam pomoći da u vašim garderobnim ormarima bude red i više prostora! Jedinstveni patentirani dizajn FlipFold sadrži niz ventiliranih ploča koje smanjuju statički prianjanje i „povuci“ efekt.

MAGIČNA ČETKA ZA ODJEĆU
Riješite se neprijatnih dlaka koje se lijepe na odjeću u samo jednom potezu!
Zahvaljujući Magičnoj četki, zauvijek cete se riješiti prljavštine, grudvica i dlaka koje se lijepe na odjecu! Pogodna je i za čišćenje mebla, naročito od dlaka kućnih ljubimaca. U par ravnomernih poteza, sve nečistoće ce se zadržati na četki, koju nakon upotrebe veoma lako čistite.

Ploče povećavaju brzinu savijanja i osiguravaju svjež, ravan, ujednačen pregib - Pomoćnik za slaganje odjeće.

FlipFold je napravljen od industrijske plastike, jednostavan i lagan za korišenje. Dimenzije su 59cm x 70cm i dovoljan je da savije i najdužu haljinu ili pantalone.

4 ploče pridružuju se posebno dizajniranim šarkama koje su podvrgnute teškim ispitivanjima da bi se osigurala dugovječnost.

FlipFold sadrži 5 odbojnika, 4 s gumenim jastucima koji omogućavaju lako rukovanje i neklizajuće performanse na counter-tops, podlošcima ili bilo kojoj površini koju odaberete za savijanje.

Koristite FlipFold da vam pomogne da brzo i učinkovito složite rublje!

FlipFold je američki patentirani proizvod.

Zahvaljujući Magičnoj četki, zauvijek cete se riješiti prljavštine, grudvica i dlaka koje se lijepe na odjecu! Pogodna je i za čišćenje mebla, naročito od dlaka kućnih ljubimaca.

Brza dostava

Isporuka u toku 24/48 sati

Moguća zamjena

Neispravnost ili oštećenje

Podrška korisnicima

U bilo koje vrijeme 24/7

Korpa
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još niste odabrali.