Opis proizvoda:
KUHARSKI NOŽ
Najbolje za rezanje, sjeckanje, kockanje, mljevenje, rezanje mesa, razdvajanje velikih komada mesa, pa čak i razbijanje bijelog luka.
Ovaj nož ima karbonsku oštricu i dršku da ne bi došlo do ispadanja noža i posjekotina.
NOŽ ZA GULJENJE
Najbolje za guljenje povrća i voća
Detalji o ovim karbonskim noževima:
Dimenzije:
32 cm kuharski nož debljina: 1,5 mm
32 cm nož za hljeb debljina: 1,5 mm
32 cm nož za rezanje debljina: 1,5 mm
15 cm nož za guljenje debljina: 1.2 mm
23 cm pomoćni nož debljina: 1,2 mm
20 cm mali pomoćni nož debljina: 1,2 mm
Brza dostava
Isporuka u toku 24/48 sati
Moguća zamjena
Neispravnost ili oštećenje
Podrška korisnicima
U bilo koje vrijeme 24/7