Set karbonskih noževa Royalty Line Švicarska

29,99 KM

Instrukcije za upotrebu

MOLIMO VAS PAŽLJIVO PROČITAJTE UPUTSTVO kako biste izbjegli oštećenja noža i produžili životni vijek vaše kuhinje.

PRIJE UPOTREBE

Obavezno operite keramički nož tekućinom za pranje i spužvom (nemojte koristiti metalnu ili tvrdu stranu spužve) prije prve upotrebe.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU I ODRŽAVANJE

Keramički noževi izvrsni su za rezanje povrća, voća i mesa bez kostiju.
Radije koristite plastičnu ili drvenu dasku za rezanje. (nemojte koristiti keramički nož na tvrdim površinama poput mramora ili stakla)
Operite ga rukama toplom vodom, mekom spužvom i tečnošću za pranje. Isperite je i dobro osušite prije skladištenja u ladici za pribor za jelo ili bloku noževa

Opis proizvoda:

KUHARSKI NOŽ

Najbolje za rezanje, sjeckanje, kockanje, mljevenje, rezanje mesa, razdvajanje velikih komada mesa, pa čak i razbijanje bijelog luka.

Ovaj nož ima karbonsku oštricu i dršku da ne bi došlo do ispadanja noža i posjekotina.

NOŽ ZA GULJENJE

Najbolje za guljenje povrća i voća

Detalji o ovim karbonskim noževima:

Dimenzije:

32 cm kuharski nož debljina: 1,5 mm
32 cm nož za hljeb debljina: 1,5 mm
32 cm nož za rezanje debljina: 1,5 mm
15 cm nož za guljenje debljina: 1.2 mm
23 cm pomoćni nož debljina: 1,2 mm
20 cm mali pomoćni nož debljina: 1,2 mm

Brza dostava

Isporuka u toku 24/48 sati

Moguća zamjena

Neispravnost ili oštećenje

Podrška korisnicima

U bilo koje vrijeme 24/7

Korpa
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još niste odabrali.