Set karbonskih noževa Royalty Line Švicarska

29,99 KM

Instrukcije za upotrebu MOLIMO VAS PAŽLJIVO PROČITAJTE UPUTSTVO kako biste izbjegli oštećenja noža i produžili životni vijek vaše kuhinje. PRIJE UPOTREBE Obavezno operite keramički nož tekućinom za pranje i spužvom (nemojte koristiti metalnu ili tvrdu stranu spužve) prije prve upotrebe. UPUTSTVO ZA UPOTREBU I ODRŽAVANJE Keramički noževi izvrsni su za rezanje povrća, voća i mesa…

Opis

Opis proizvoda:

KUHARSKI NOŽ

Najbolje za rezanje, sjeckanje, kockanje, mljevenje, rezanje mesa, razdvajanje velikih komada mesa, pa čak i razbijanje bijelog luka.

Ovaj nož ima karbonsku oštricu i dršku da ne bi došlo do ispadanja noža i posjekotina.

NOŽ ZA GULJENJE

Najbolje za guljenje povrća i voća

Detalji o ovim karbonskim noževima:

Dimenzije:

32 cm kuharski nož debljina: 1,5 mm
32 cm nož za hljeb debljina: 1,5 mm
32 cm nož za rezanje debljina: 1,5 mm
15 cm nož za guljenje debljina: 1.2 mm
23 cm pomoćni nož debljina: 1,2 mm
20 cm mali pomoćni nož debljina: 1,2 mm

Korpa
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još niste odabrali.