Sjeckalica sa noževima od nehrđajućeg čelika

19,99 KM

Ova mini-sjeckalica sitni vaše namirnice bolje i od šefa kuhinje!

Slap sječke izrađene su od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika, dok zgodan veliki spremnik za čaše sadrži svu nasjeckanu hranu. Lopatice visokog kvaliteta brzo u nekoliko sekundi prevrću češnjak i luk.

ORIGINALNI SLAP CHOP:

Originalni slap savršena je sjeckalica za mljevenje i usitnjavanje raznih sastojaka za laku pripremu obroka. Laka tipka za guranje omogućava brzo rezanje bez gotovo nikakvog napora.
IDEALNO ISJECKANE NAMIRNICE

Samo jednim pritiskom na ručicu dobivate fino isjeckane veće komade, a što ju više pritišćete, to su namirnice sitnije isjeckane. Ispunjava sve vaše želje kada je priprema namirnica u pitanju!
PRIPREMA NAJUKUSNIJIH JELA

Usudite se eksperimentirati u kuhinji! Pripremajte svoju omiljenu hranu i isprobavajte nove recepte domaće i svjetske kuhinje, a njihovu pripremu olakšajte i ubrzajte ovom magičnom mini-sjeckalicom.
NEMA MJESTA FRUSTRACIJI

Savršeno sredstvo za sjeckanje i sitnjenje različitih namirnica za pripremu obroka ili vaše omiljene salate. Lagana ručica s oštrim noževima omogućava brzo i savršeno sitnjenje bez napora i frustracije.
LAKO ZA ČIŠĆENJE:

Za razliku od trgovina generičkim proizvodima, Slap Chop se lako otvara poput leptira za lak pristup tijekom čišćenja. Čišćenje postaje jednostavno kao tri jednostavna koraka: uklonite bazu, uklonite šolju i otvorite se kao leptir.
Zaboravite na sve tupe noževe u vašoj kuhinji i na sporo sjeckanje hrane, kašnjenje s pripremom ručka ili večere.

Sjeckalica tehničke specifikacije:

Opis:

  • Mini-sjeckalica za pripremu hrane idealan je dodatak za sjeckanje i sitnjenje namirnica bez kojeg ne može funkcionirati nijedna kuhinja.

Materijal:

  • Izrađena je od materijala vrhunske kvalitete s noževima od nehrđajućeg čelika.

Sjeckalica dimenzije:

  • 24,8 cm x 9 cm (promjer spremnika) x 6 cm (promjer ručice)

Paket:

  • U pakiranju dolaze 1 x mini-sjeckalica za pripremu hrane

Način upotrebe:

  • Ne stavljajte cijelo povrće i voće u spremnik odnosno čašu kako biste isjeckali. Tako će se hrana zaglaviti u spremniku i kutija će biti oštećena. Isijecite prvo namirnice na sitne komade, a onda ih dodatno obradite mini-sjeckalicom.

Brza dostava

Isporuka u toku 24/48 sati

Moguća zamjena

Neispravnost ili oštećenje

Podrška korisnicima

U bilo koje vrijeme 24/7

Korpa
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još niste odabrali.