Sunčane naočale sa polarizovanim staklima

29,99 KM

Zaštitne sunčane naočale pružaju vašim očima optimalnu količinu svjetlosti u svakom trenutku, tako da se možete prilagoditi bilo kojoj svjetlosti, bilo kad i bilo gdje.

Brdska vožnja, reli, hodanje po asfaltiranim cestama ili neravnim terenima ili jednostavno putovanje u potpunom opuštanju, s vjetrom u kosi … Bez obzira na vaš izbor, svima su potrebne pouzdane naočale koje će ga pratiti na svakom putovanju .

Par fotohromnih sunčanih naočala koje kombiniraju tehnološke karakteristike i glamurozan i moderan stil.

Istraživanja su dokazala da nošenje sunčanih naočala koje blokiraju ultraljubičaste zrake mogu spriječiti mnoge očne bolesti.

KARAKTERISTIKE Sunčane naočale:

Zaštitne sunčane naočale pružaju vašim očima optimalnu količinu svjetlosti u svakom trenutku, tako da se možete prilagoditi bilo kojoj svjetlosti, bilo kad i bilo gdje.

Aluminijumsko-magnezijev okvir, lagan, izdržljiv, svestran
Lagani okvir s mekanim silikonskim elementima odličan je za vožnju, trčanje, biciklizam, ribolov i druge sportove na otvorenom.
Zaštita od UV 400: Sunčane naočale blokiraju sva tri područja ultraljubičastog zračenja: UVA, UVB i UVC i štite ljudsko oko 100% od štetnih efekata sunčevih zraka.
Fotohromne polarizovane leće: Leće smanjuju iritantne refleksije i odsjaj uzrokovane svjetlošću koja se odbija od površina poput vode, ceste, pijeska ili snijega.
Apsorbiraju 100% UV svjetlosti i uklanjaju 99% svjetlosti od odsjaja.
Premaz sa UV zaštitom
Težina: oko 31g
Širina sočiva: 65 milimetara
Most: 19 mm
Visina okvira: oko 41mm
Širina okvira: oko 148 mm
Dužina nogu: oko 141 mm
UV400 ZAŠTITNA LEĆA, blokira 100% štetne UVA, UVB i UVC zrake.

Brza dostava

Isporuka u toku 24/48 sati

Moguća zamjena

Neispravnost ili oštećenje

Podrška korisnicima

U bilo koje vrijeme 24/7

Korpa
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još niste odabrali.