Vrtna prskalica – 360 stepeni

29,00 KM

UČINKOVITO I POVOLJNO

STABILNO I TRAJNO

JEDNOSTAVNO POSTAVLJANJE I KORIŠTENJE

Vrtna prskalica za travnjak, podesiva smjera za 360 °, sistem za navodnjavanje u obliku spreja za navodnjavanje dvorišta, prizemlje, cvijeće, vrt, biljke, trava.

Karakteristike i prednosti:

UČINKOVITO I POVOLJNO — Prskalica za travnjak olakšava usmjeravanje protoka točno tamo gdje želite bez trošenja vode, 12 prskalica je uključeno u glavu za prskanje.

ŠIROKI POKRIVENO — Za svaku fleksibilnu cijev postoji jedna mlaznica s 3 odvojena otvora. Svaka mlaznica je nagnuta prema van za 5 stepeni, tako da zalijevanje pokriva veliku površinu

STABILNO I TRAJNO — Podloga prskalice za vodu sa kolcem za umetanje u zemlju osigurava da vaš dvorišna prskalica će ostati cijelo vrijeme na jednom mjestu i nikada se neće prevrnuti.

JEDNOSTAVNO PODEŠAVANJE I KORIŠTENJE — Jednostavno spojite crijevo na prskalicu za upotrebu, bez kompliciranog postupka ugradnje. . Lako spajanje crijeva.

VIŠE NAMJENE — Prskalica za travnjak može navodnjavanje travnjaka, zalijevanje vrta, hlađenje krova kao i bilo koja dobra ljetna prskalica, može se koristiti i za igranje djece. Ovo se također može koristiti za zabavu kako bi se djeca mogla rashladiti kao prskalica za igračke i pustiti vašu djecu na igranje! Savršeno za ljetnu prskalicu za djecu.

Tehničke specifikacije:

Boja: zelena

Materijal: ABS + PVC

Promjer: 9,5 cm / 3,7 ”

Konektor: 1/2 inča

Sadržaj paketa:

1 x prskalica za zalijevanje vrta

1 x Umetak za kolac u zemlju

1 x prskalica 

Brza dostava

Isporuka u toku 24/48 sati

Moguća zamjena

Neispravnost ili oštećenje

Podrška korisnicima

U bilo koje vrijeme 24/7

Korpa
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još niste odabrali.