Zdravi prirodni sokovi

cheap nfl jerseys
free sex toys
nfl chiefs
adidas promo code
black wig
dallas cowboys football
nike air max 97 mens
adult sex toys
buffalo bills apparel
adidas mens shoes sale
black wig
best wigs on amazon
jersey for sale
male rose sex toy
adidas ultraboost shoes

Stresan i ubrzan način života nužno nas tjera na uvođenje zdravijih životnih navika kako bismo održali balans svog tijela i imuniteta. Zbog velike količine obaveza i zbog manjka vremena za spremanje zdravih i kvalitetnih obroka, počeli smo sve češće jesti brzu hranu, ne pazeći na masnoće i ostale štetne stvari koje uz to idu. Uz brzu hranu, pijemo i nezdrave gazirane i mnogo slatke sokove koji dodatno uništavaju naš organizam. Zdravi prirodni sokovi i zdrava svježa hrana postala nam je nepoznanica i luksuz. Naše tijelo će u određenom trenutku jednostavno popustiti i više neće biti niti snažno niti zdravo

U našem tijelu se nakupljaju toksini. Rezultat takvog života su posljedice poput: konstantnog osjećaja umora, gubitka energije, razdražljivosti, preuranjenog starenja te obolijevanja od raznih bolesti probavnog trakta, ali i onih koje nisu vezane uz probavni sustav. 

Zdravi prirodni sokovi

Pravo je vrijeme da počnete misliti o vlastitom zdravlju odnosno stanju vlastitog tijela i uma. Imajte na umu da je tijelo potrebno detoksikaciju tačnije, čiščenje od štetnih stvari kako bi se oporavilo od otrova koju su se u organizmu nataložili. Vaše tijelo će vam na toj odluci biti jako zahvalno.

Stručnjaci preporučuju:

 • Sok od kruške – jača krvotok, sadrži mnogo željeza, fosfora i natrija
 • Sok od kupine – izvrstan za poboljšanje krvne slike
 • Sok od breskve – djeluje osvježavajuće i sadrži mnogo vitamina A
 • Sok od jabuke – pektini upijaju otrovne tvari iz organizma
 • Sok od jagode – povećava izdržljivost, pospješuje rad crijeva
 • Sok od maline – poboljšava izmjenu tvari u organizmu
 • Sok od mrkve – vitamin A, poboljšava izgled kože, sprečava žgaravicu
 • Sok od cikle – povećava otpornost organizma
 • Sok od ribizla – ima najviše C vitamina i puno željeza
 • Sok od rajčice – mnogo vitamina A i C
 • Sok od grožđa – pospješuje probavu, mnogo vitamina
 • Sok od celera – pospješuje izlučivanje i potiče krvotok

Zašto volimo sokove?

Djelotvornost sokova sastoji se u činjenici da se odvajanjem vode i vitalne energije od vlaknastih tvari tekuća prehrana brzo probavlja. Uz konzumiranje svježeg voća i povrća, važno je uvesti i konzumiranje sokova u svoju dnevnu rutinu. Sokovi od svježeg voća i povrća te ljekovitog bilja sadrže žive enzime koji se lako apsorbiraju i dospijevaju na stanični nivo u roku od 15 minuta. Time se hrani i potiče razvoj i rast zdravih stanica, dok se unosom tog istog voća i povrća putem prehrane, apsorpcija odvija tek nakon nekoliko sati.

Ručni sokovnik (presa) za voće

Ovaj ručni sokovnik za voće može se koristiti za sok limuna, naranče, lubenice, paradajza, grožđa, nara i drugih vrsta voća. Dugačka drška sokovnika za limun ima neklizajuću zaobljenu ivicu i vrlo je udobna za upotrebu. Veća dužina drške omogućuje vam da iskoristite njen utjecaj i istiskivanje čini zaista laganim. Komponente ovog istiskivača voćnih sokova mogu se ukloniti radi lakšeg čišćenja.

Povezani članci

Korpa
Vaša košarica je prazna.

Čini se da još niste odabrali.